Om Kreahyggeri

Virksomhedsprofil

Vi er en online hobbyforretning der har et stort udvalg af produkter inden for scrapbooking, kort fremstilling og andre kreative hobbyer med pap og papir.

Vores informationer er:

Kreahyggeri v/Lee Andersen
Virktoriavej 3
5683 Hårby
Tlf.: 22984898 hverdage mellem 19:00 og 21:00
E-mail: kreahyggeri@kreahyggeri.dk
Cvr. nr. 30322088

Bank: Rise Flemløse sparekasse

Værdier

Troværdighed
Vi ønsker at være troværdige og skabe tillid til vores kunder og leverandør, ved holde hvad vi lover og give klar besked hvis noget ikke er, som det skal være

Helhjertet
Vi går helhjertet ind for det vi sætter i værk og vi er der for vores kunder og hinanden.

Respekt
Vi respekterer hinanden og vores kunder for dem vi er og det vi kan.

Begyndelsen

Kreahyggeri startede som en ide tilbage til 2014, men er først den 9/1 2018 blevet gjort til virkelighed ved åbningen af www.kreahyggeri.dk – en webshop som bliver fyldt med produkter til scrapbooking, kort fremstilling og andre kreative ting inden for pap og papir verden.

Mission

Vores mission er at være blandt de mest seriøse udbydere inden for scrapbooking og andre kreative hobbyer inden for pap og papir i Danmark. Vi vil inspirere, lærer fra os og vil være et hyggeligt sted at handle for kreative folk, hvad enten man har været kreative i mange år eller først lige er begyndt. Vi vil være et sted, hvor man får lidt mere end man forventer, i form af blandt andet professionel kundeservice, også hvis noget ikke er som det skal være.

Vision

Vores vision er, at sørge for at alle får mulighed for at være kreative, med produkter for en hver pengepung, hvad enten man er nybegynder eller har været kreativ i mange år, da vi er af den overbevisning at det at være kreativ er sundt for sjælden.